Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

Bianchi for Scuderia Ferrari bemutatása az Eurobike-on

A Bianchi és a Ferrari 2017. augusztus 30-án mutatta be az Eurobike-on egy közös együttműködés eredményét a „Bianchi for Scuderia Ferrari-t”. 
 


A Bianchi és a Ferrari 2017. augusztus 30-án mutatta be az Eurobike-on egy közös együttműködés eredményét a „Bianchi for Scuderia Ferrari-t”. 

A „Bianchi for Scuderia Ferrari” projektet, a Bianchi és a Ferrari közös K+F tevékenység keretén belül fejlesztette ki.
A Scuderia Ferrari DNA-t használva a Bianchi mérnökei egy igazi luxus kerékpárt alkottak. A Bianchi legmagasabb szintű kerékpáripari tapasztalata, szakismerete és mérnöki munkája a versenykerékpárok fejlesztésben tökéletesen megfelel a Scuderia Ferrari Racing Team – amely a legeredményesebb versenycsapat a F1 történetében – műszaki elvárásainak.A két ikonikus világmárka összeolvadásának korai gyümölcseként jött létre az új SF01 modell, az olasz design,
a kreatívitás és az innováció jegyében.


 

Az SF01 egy nagy teljesítményt nyújtó, versenygeometriás, karbon országúti kerékpár. Ultrakönnyű, mindösszesen 780 gr-os vázzal, természetesen Countervail® rezgést semlegesítő technológiával, amely az út felől érkező rezgések 80%-át elnyeli.A kerékpár grafikai terve és színösszeállítása szintén a Bianchi és Ferrari tervezőinek közös munkáját dicséri.
A kézzel festett kerékpárnál a Ferrari két színét használták: az eredeti „Rosso Corse-t” és a „Nero Setoso-t”.


A kerékpár két top felszereltségben lesz elérhető: Campagnolo Super Record EPS-sel és Shimano Dura Ace Di2 szettel.


A kerékár alkatrészeit kifejezetten erre az exkluzív modellre tervezték, amely így még jobban tükrözi a termék exkluzivitását
és a vérbeli olasz stílust.


Az Astute One nyereg 3K karbonból készült, amely azonos a Ferrari versenyautókban használt egyszemélyes pilóta-üléssel.
Az extra könnyű, 94 grammos nyerget Ferrari logóval is ellátták. Az Astute egy rezgéselnyelő kormányszalagot („Luxury Black”) is gyártott kifejezetten ehhez a modellhez, amely fekete bársonyos hatásával igazi eleganciát kölcsönöz a kormánynak.

 


A kerékpár Fulcrum Speed 40 C Carbon kerekeken suhan. Az 1420 gr súlyú kerekeket a Scuderia Ferrari grafika díszíti. A P. Zero gumikat a Pirelli fejlesztette a szabadalmaztatott SmartNET Silica® gumikeverékkel, amely magas gördülési hatékonyságot, hosszú élettartalmú futásteljesítményt, nagyfokú defektvédelmet és kiváló tapadást biztosít, akár nedves körülmények között is.


TRIATHLON KONCEPCIÓ: A SEBESSÉG ÉS A STÍLUS TÖKÉLETES EGYESÍTÉSE

A 2017-es világkiállításon bemutatásra került a „Bianchi for Scuderia Ferrari” triatlon koncepciója is, amelyet a Scuderia Ferrari Forma 1-es versenyautói ihlették. A szuper-modern „Triathlon Concept” minden részletét tekintve az aerodinamika és a technológia élvonalába tartozik (általános design, fejcső és első villa kialakítás, kormány és vezérlőegységek). A Bianchi által szabadalmaztatott Countervail® rezgés-semlegesítő technológia (CV rendszer), valamint az integrált tárcsafékrendszer, amelyek a Ferrari Forma 1-es formavilágából és technikai megoldásaiból merítettek ihletet, megfelelnek a legmagasabb fokú aero kialakításra vonatkozó modern triatlonos törekvéseknek.

"Bianchi for Scuderia Ferrari" Triathlon Concept egy teljesítmény-orientált kerékpár, amelyet triatlon versenyzők számára terveztek, ahol a stílus nem esett áldozatul a legmagasabb fokú teljesítmény oltárán.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés