Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Termékek Menü

Bryton Rider 310 komputer

Ár:
26.990 Ft
Cikkszám: Rider310E
Gyártó: Bryton
Kapható választék:
Típus:

Leírás és Paraméterek

A Bryton Rider 310 GPS komputer a Bryton család a középkategóriáját képviseli. A 70 funkció a lehetőségek széles tárházát kínálja a kerékpáros közlekedők mellett mind az edzésmunkát végző, mind a messzi tájakon túrázó bicajosoknak.

A kerékpárkomputer által biztosított funkciók mellett a készülék egyszerű kezelhetősége legalább olyan fontos az átlagfelhasználó számára. Ezt a dilemmát a Bryton kétféleképpen oldja fel: egyrészt a funkciókat jól megválogatva a 70 legfontosabbra korlátozta a lehetőségeket, másrészt a menürendszert is leegyszerűsítette, kezelőgombokból mindössze hármat alkalmaz, így a készüléket használata intuitív. Mindemellett a Rider 310 GPS funkcionalitása fejleszthető, köszönhetően az ANT+ vezeték nélküli összeköttetést alkalmazó pulzus, illetve pedálfordulatmérő jeladóval, amelyek manapság elengedhetetlenek a hatékony edzésmunka elvégzéséhez.
A letöltött adtok teljes körű kielemezhetősége is biztosított, illetve ezek a Strava, Facebook vagy egyéb közösségi portálon megoszthatók. Az adatmintavétel akár 1 másodperces gyakorisággal is történhet, amely rendkívüli pontosságot tesz lehetővé.


            A Bryton Rider 310 GPS két konfigurációban kapható
: 310E GPS jelzéssel kapható a készülék, a 310T jelzésű csomagot megvásárolva pulzusmérő övvel és pedálcsapásszám-mérő szenzorral kiegészítve használhatjuk. Ezek a fent említett ANT+ protokollal csatlakoztathatók, párosításuk az első felismertetést követően automatikusan történik. Következésképpen kizárólag a releváns adatok jelennek meg a 1,8″-os tükröződésmentes képernyőn, 7 lapozható oldalon, maximum 8 adat/oldal felosztásban kapjuk az igényelt információt.

A Rider 310E alapmodell a túrázók, a bicajon közlekedők, és a hobbi szinten kerékpározók számára nyújt bőséges adatszolgáltatást. Követhetjük például a sebességet, a megtett távot, a tengerszint feletti magasságot, az elégetett kalóriát és így tovább. Pontosan annyi információ áll rendelkezésünkre, amennyit szeretnénk, a képernyő tulajdonságai pedig tetszés szerint alakíthatók, igényre szabható.

A szintemelkedéssel kapcsolatos információk és adatok ebben a felhasználásban rendkívül hasznosnak lehetnek, ráadásul még barometrikus alapon történő meredekségmérés, elektronikus iránytű és hőmérsékletmérés is szerepel a készülék bőséges kínálatában. A letöltött adtok teljes körű kielemezhetősége a fejlettebb Bryton modellekhez hasonlóan itt is biztosított, illetve ezek a Strava, Facebook vagy egyéb közösségi portálon megoszthatók. Az összeköttetés USB-kábelen vagy vezeték nélküli Blootooth Smart protokollal történik.

A Bryton Rider 310 GPS emellett két külön kerékpáron is használható, az adatok mind a készülékben, mind a letöltés után elkülönülnek, de igény esetén összegezhetők. 300 órányi kerékpározás teljes adata – legyen az edzés, közlekedés vagy túra – tárolható a memóriában, várva a letöltést, naplózást, kielemzést. És nem utolsósorban a készülék akkumulátora a konkurens termékekhez képest lényegesen hosszabb működést biztosít, így többnapos túrákhoz is ideális társ.

A Rider 310T változat esetében lehetőség nyílik a profi kerékpárversenyzők edzéseinek elvégzésére. A pulzus- és pedálfordulat-kiegészítővel új utak nyílnak az edzésmunka terén, a funkciók közt szerepel például az intervallumos edzés lehetősége, a pulzuscélzónák és a laktátküszöb pulzuszóna beállítása, amely mindeddig a versenyzők és edzőik kiváltsága volt. A Rider 310 GPS egyben a kerékpárra felszerelt wattmérő jelét is fogadja, az adatokat megjeleníti, illetve memóriájában tárolja. A Bryton fittségteszt elvégzése ugyancsak fontos információ a tudományos alapokon történő felkészülésben.


            


Általános technikai jellemzők
(nem tartalmazza az összes funkciót)

- Adatátvitel Bluetooth Smart kapcsolattal
- ANT+ pulzus- és pedálfordulatmérő csatlakoztatás
- Strava, Training Peaks, Facebook és egyéb közösségi portálra való adatfeltöltés, szinkronizálás
- 70 funkció, közte magasságmérő funkciók
- Pulzusmérővel kiegészítve intervallumos edzés-lehetőség és egyéb fejlett edzésfunkciók
- Barometrikus magasságmérés (kiegészítve a GPS-alapú mérés pontosságát)
- 1,8″-os kijelzőméret
- 300 órányi adattárolás
- 8 adatmező 7 oldalon
- 36 óra működési idő
- Két külön kerékpárral is használható
- IPX7 vízállóság
- 56 gramm

Az alábbi linken még többet olvashatsz a Bryton Rider 310 komputerről:
http://bikemag.hu/magazin/hirek/bryton-rider-310-gps-kerekparkomputer

Az alábbi linken még többet olvashatsz a Bryton komputerekről
http://bikemag.hu/magazin/hirek/trendelo-kerekparkomputer-korkep-2017

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: Bryton computer