Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

Respro Techno maszk

Ár:
12.490 Ft
Gyártó: Respro
Cikkszám: 6566540002
Elfogyott, ideiglenesen nem elérhető.
Kapható választék:
Méret:
Szín:

Leírás és Paraméterek

A Respro Techno maszk a Respro maszkok közül a legjobb, mivel a szennyeződések széles skálájával szemben nyújt tartós védelmet. 

A Techno maszk egyesíti a Sportsta maszkban használt Hepa-Type rendszert, amely a sub-micron méretű szennyeződéseket szűri ki, és a City maszk Dynamic ACC (Activated Charcoal Cloth, vagyis aktív szenes textil) filterét. 
Ez a kombináció javítja a szűrési teljesítményt, mivel az egyes filterek tulajdonságait egyesítve megnöveli a kiszűrhető káros anyagok tartományát. Ennek köszönhetően növekszik a szűrőképesség, továbbá városi körülmények között a két szűrőtulajdonság egyesítése fokozza a szűréskapacitást. Részecskeszűrő képesség PM1 /PM1 = kisebb mint 1 mikron méret, 1 mikron = 1/1000 mm/.
A Respro maszkok szűrőjének anyagát elsősorban katonai alkalmazásra fejlesztették ki, amelynek célja a kiváló szűrőteljesítmény.
A maszk tervezése során törekedtek arra, hogy ne akadályozza viselőjét tevékenységének végzésében.

A maszkhoz többféle filter kapható, amelyek cserélhetőek. A Respro ugyanazon szűrőanyagokat használja a különböző maszkok esetében, hogy ezzel segítse elő a szennyeződések széles skálájának szűrését mind városi, vidéki illetve otthoni környezetben. 
Az aktív szenes filterek többé kevésbé az alábbi anyagok kiszűrésére alkalmasak (fajtától függően): savgázok, szerves gőzök (szénhidrogén), alacsony szintű ózon, fémes és nem fémes füstök, mikroszkópikus méretű részecskék, pollenek.

A Respro Techno mellett 2 új Techno szelepet is található, amelyek javítják az áramlástani mutatókat kilégzéskor. 

Ezeknek az újdonságoknak köszönhetően az EN149FFP1(S) előírásoknak megfelelően kifejlesztett Techno maszk a legfelső teljesítményi sávba helyezkedik el.
Tartós, könnyű kezelni, alkalmazkodik az európai szabványokhoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

11.900 Ft
Cikkszám: 6566540004
10.900 Ft
Cikkszám: 6566540003

Keresés